Relatiecoaching

Voor als je niet meer weet hoe je verder moet.
Bemiddeling zoekt.
Als je elkaar bent kwijtgeraakt.
Als je denkt dat relaties vanzelf wel lopen, kom je bedrogen uit.
Zie een relatie eens als een metafoor... De tuin..., er dient in gewerkt te worden voor een goed en mooi resultaat; we snoeien, maaien gras, zaaien en oogsten.
Zo werkt het ook binnen een relatie, er is echte aandacht en verbinding nodig, anders vervallen de partners in ontevredenheid.
Als de vrouw binnen de relatie ontevreden is, is het bekend dat de intimiteit en seksualiteit het eerste is wat er verdwijnt.
Een vrouw is sfeergevoelig, als zij zich binnen de relatie niet goed voelt, zal zij niet in staat zijn tot intimiteit en seksualiteit. Dit zorgt bij de man voor frustraties, boosheid, negeren, terugtrekken, zijn eigen weg gaan, enz.
Voor de man is het vaak andersom: hij wil zijn liefde tonen door middel van intimiteit en seksualiteit. Zie hier een padstelling.
In deze tijd is het gemakkelijk en geaccepteerd om bij enige problematiek een nieuwe partner te zoeken. Zie bijvoorbeeld de enorme aanwas van datingsites op internet. Maar het probleem waar je voor weg liep is niet opgelost waardoor je het steeds weer opnieuw tegenkomt.
Beide partners dienen met hun frustraties om te leren gaan en ze te overwinnen. In deze tijd vinden mensen het steeds moeilijker om zich te verbinden en lopen liever weg voor problemen. Het is juist een teken van kracht om je volledig in te zetten en je problemen te overwinnen, wat een blijvend gevoel van zelfwaardering en kracht geeft.
Relatiecoaching helpt je daarbij.

In relatiecoaching leer je weer opnieuw echt te luisteren en te begrijpen wat de ander bedoelt. Je leert je eigen behoeftes kennen en die van de ander. Je leert bij jezelf te blijven en je eigen verantwoordelijkheid dragen. Je leert mededogen te hebben voor je zelf maar ook voor de ander. Menig paar gaat na een aantal sessies weer hand in hand naar huis.
Als therapeut treed ik op als bemiddelaar en ben onpartijdig.
Als observator zie ik waar de pijn ligt en wat er nodig is.
Je krijgt ook huiswerkopdrachten mee om de vooruitgang te bespoedigen.
Ik bied je tijdens deze coaching de gelegenheid om op een nieuwe positieve manier met je partner om te gaan. Op deze manier krijg je je liefdevolle en respectvolle gevoelens, voor elkaar en jezelf, weer terug. In deze coaching gaan we de storende elementen bekijken en omzetten naar positieve elementen.

Relatiecoachingsessies duren 1,5 uur.

Intake gesprek relatiecoaching 1,5 uur.

Relatiecoaching is ook mogelijk in het weekend en na 18.00 uur. Meer informatie...