Egyptian Healing workshops

Nu alleen als individuele sessies te boeken

Wat is Egyptian Healing?
Egyptian Healing is een weg van spirituele bewustwording. Het spirituele pad van Egyptian Healing duidt eerder op een pad maken dan er een te volgen!! Het is een zeer persoonlijke ontwikkeling die voor iedereen anders verloopt. In deze workshop maken we een pad door ons gewaarzijn, waarbij we zorgvuldig de weg door onze eigen wildernis ontdekken. Door terug te keren naar uzelf en uw wortels, creëert u eigenwaarde, zelfrespect, leert u onmacht om te zetten naar kracht, geven en ontvangen. Zo kunt u een kanaal worden vanuit onvoorwaardelijke liefde voor uzelf en de ander.

Egyptian Healing werkt door middel van energieoverdracht via de handen waarbij u als kanaal fungeert en tegelijkertijd zelf ook meer energie krijgt. Door de initiaties of inwijdingen die tijdens de cursus plaatsvinden via de energiecentra (chakra's); het aansluiten op de Egyptian Healingenergie, beginnen de handen te stromen en kunt u genezende energie aan uzelf en (later) aan anderen geven. Iedereen heeft genezende energie. Dit systeem leert u, om niet van uw eigen energie weg te geven, uzelf te beschermen tegen ongewenste invloeden van buitenaf; bijvoorbeeld het overnemen van de klachten.

De workshops
De workshop is geschikt voor iedereen. Enige kennis van chakra's is niet nodig. Het is een belevingsworkshop voor iedereen die Egyptian Healingenergie en rust in zichzelf wil ervaren en wil weten wie hij/zij is. Door de diepe ontspanningsoefeningen, geleide dagdromen (visualisaties) en andere praktische oefeningen komt u bij uw kracht.

U leert vele toepassingen bijvoorbeeld:
- huisapotheek
- EHBO
- pijnbestrijding
- om in balans te komen
- om bij uw kracht en / of inzichten te komen
- zelfbescherming
- het innerlijk kind genezen (2e graad)
- foto behandeling (2e graad)
- afstandsbehandeling (2e graad) enz.

Egyptian Healing onderscheidt zich van andere systemen o.a. omdat zij rechtstreeks op de chakra's (energiecentra) werkt en heeft haar eigen energiefrequentie.
Egyptian Healing is een prachtig en betaalbaar hulpmiddel om het zelfgenezend aspect in ieder mens te activeren. Zij wordt gebruikt bij pijnbestrijding, alle vormen van ziek zijn, zowel van lichaam (migraine, hoofdpijn, eczeem, buikpijn, ischias, spierpijn, fibromyalgie, enz.) als geest (b.v. overspannenheid, stress, slapeloosheid, enz.)

Egyptian Healing bestaat uit verschillende graden of ontwikkelingsfases die het volgende omvatten:

Eerste graad
Het verkennen van het lichaam en de chakra's (energiecentra). Door uw unieke weg te ontdekken in uw eigen spirituele wildernis, het onderscheid leren maken tussen uzelf en de ander. Het krijgen en ontdekken van uw wortels. Kortom, wie ben ik en wat is mijn levensdoel en wat is mijn levenspatroon. Het omzetten van onmacht naar kracht. Geven en ontvangen. U leert om energie te ontvangen voor zelfgenezing en om (later) door te geven aan anderen. U leert de handposities, healingrichtlijnen, toepassingen van Egyptian Healing en zelfbescherming zodat u geen energie verliest en geen klachten overneemt. Initiaties op de stuit-, milt-, zonnevlecht- en hartchakra.

Kinderen vanaf 7 t/m 13 jaar kunnen de eerste graad behalen. De leerstof wordt aangepast aan de leeftijd en/of ontwikkeling van het kind. Kinderinitiaties worden alleen gegeven wanneer een der ouders / verzorgers een workshop Egyptian Healing heeft gevolgd.

Tweede Graad
Het onderzoeken van geestelijk inzicht en expressie. Het ontdekken van uw persoonlijke valkuilen, de rode draad in uw leven en uw creaties. U leert contact te maken met een krachtige energie, door middel van de speciale Egyptian Healing Symbolen. U leert o.a. mensen, dieren en via foto's, op afstand te behandelen. Initiaties op keel- en derde oogchakra.

Derde Graad voor Zelfontwikkeling
Door de initiatie op het kruinchakra maakt u een diepe verbinding met uzelf en het Al. Deze graad vereist een mate van ontwikkeling, stabiliteit en evenwicht.

Het is alleen nog mogelijk de Eerste, Tweede en Derde individueel te volgen. We gebruiken Hypnotherapeutische methodes ie om uw blokkades / beperkingen te overwinnen. Bel voor informatie.

Egyptian Healing workshop 1e graad
Individueel in 4 sessies van 1,5 uur €660,- incl.21%BTW

Egyptian Healing workshop 2e graad
Individueel in 2 sessies van 1,5 uur €330,- incl.21%BTW

Egyptian Healing workshop 3e graad
Individueel als je 2e graad ook bij mij hebt gevolgd in 1 sessie van 1,5 uur €195,- incl.21%BTW
Verdieping als je vorige graad niet bij mij hebt gevolgd 2 uur €295,- incl.21%BTW


Aanmelding telefonisch op 0528-251549 of 06 498 16 555

Eventuele overnachtingen in Ruinen
van €20,- (bij vriendenopdefiets.nl) tot ongeveer €150,- Meer info: vvvdewolden.nl.

Elke cursist ontvangt een certificaat behorende bij de specifieke graad.

Egyptian Healing is een gedeponeerd merk, op deze wijze kan ik u de zuiverheid van Egyptian Healing blijven waarborgen.