integratieve Praktijk Heel-Al - Carla Wortelboer

Cursus omgaan met angsten en stress door middel van zelfhypnose

Wat is zelfhypnose?
Zelfhypnose is een methode die gebruikt wordt in de hypnocoaching en is een diepe ontspannen toestand ook wel hypnose of trance genoemd. Het is geen slaap maar een verhoogde vorm van innerlijke concentratie.
De prikkels van de buitenwereld worden in deze toestand als niet belangrijk ervaren. Kortom je bent met je gedachten niet in de buitenwereld. Je bent er echter helemaal bij en bewust maak je alles mee.

Wat leer je?
In deze cursus leer je o.a. beter om te gaan met angsten en stressvolle situaties. Je leert bewust IN en UIT trance te gaan.

Wat is in- en uit trance gaan en waarvoor?
UIT trance; waardoor je alerter en meer in het hier en nu kunt leven, minder piekeren en met beide benen op de grond. Heb jij dat ook wel eens......dat je niet hoort wat men zegt wanneer je naar een spannende film kijkt of opgaat in een boek. Of je rijdt in de auto en opeens realiseer je, dat je de afslag Zwolle gemist hebt. Je was even afwezig met je gedachten en je onderbewustzijn bestuurde jouw auto. Je was even in trance.

Bewust IN trance; om je geest rust te geven en nieuwe energie op te doen. De eigen wil wordt niet uitgeschakeld, maar gestimuleerd tot een grotere zelfkennis, en creativiteit. Je leert angst en stress los te laten door middel van gerichte oefeningen die je ook thuis kunt doen.

Voor wie?
Voor iedereen die bewuster met zijn angst en stress wil omgaan. Zijn sport prestaties wil verhogen. Meer ontspannen in het leven wil staan. Afscheid wil nemen van beperkende patronen enz.